زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد
سرخط خبرها

رئیس قوه قضائیه وارد بیرجند شد| محسنی اژه‌ای: تلاش‌مان در این سفر بررسی و رفع موانع کسب‌وکار است

  • کد خبر: ۱۳۴۰۰۲
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۱
رئیس قوه قضائیه وارد بیرجند شد| محسنی اژه‌ای: تلاش‌مان در این سفر بررسی و رفع موانع کسب‌وکار است
رئیس قوه قضاییه در بدو ورود به استان خراسان جنوبی گفت: در این سفر ضمن سرکشی به بخش‌ها و مراکز قضایی، تلاش می‌شود، مجموعه مسائل اعم از قضایی و غیرقضایی از جمله رفع موانع کسب‌وکار بررسی و در راستای رفع آن‌ها اقدام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، در سیزدهمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست عدلیه، دقایقی پیش وارد فرودگاه بین‌المللی شهید کاوه بیرجند در استان خراسان جنوبی شد و از سوی نماینده، ولی فقیه در این استان و استاندار آن و سایر مقامات استانی مورد استقبال قرار گرفت.

رئیس قوه قضاییه در بدو ورود به بیرجند، طی مصاحبه‌ای به تشریح اهداف سفر هیئت عالی قضایی به استان خراسان جنوبی پرداخت و گفت: در این سفر ضمن سرکشی به بخش‌ها و مراکز قضایی استان خراسان جنوبی، هیئت‌هایی به شهرستان‌های مختلف این استان اعزام می‌شوند و تلاش می‌شود با همکاری مسئولان استان، مجموعه مسائل اعم از قضایی و غیرقضایی از جمله رفع موانع کسب‌وکار بررسی و در راستای رفع آن‌ها اقدام شود.

رئیس عدلیه تصریح کرد: همچنین نشست‌هایی با نمایندگان اقشار مختلف استان خراسان جنوبی و مسئولان اداری این استان برگزار خواهیم کرد و جمعی از مدیران عالی دستگاه قضا به صورت چهره به چهره با مردم شریف استان خراسان جنوبی دیدار خواهند داشت تا ضمن استماع مسائل آنها، دستورات و اقدامات مقتضی را به عمل آورند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: خدا را شاکر هستیم که توفیق حاصل شد در استان خراسان جنوبی که دارای مردمی متدین، مؤمن و اهل علم و فرهنگ است حضور پیدا کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز پنجشنبه (۱۹ آبان) در نخستین برنامه از سفر استانی خود به خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند حاضر شد تا با دانشجویان و جوانان به گفتگو و تبادل نظر بپردازد.

رئیس قوه قضاییه طی حدود ۱۶ ماه اخیر که تصدی ریاست عدلیه را برعهده دارد، چندین نشست هم‌اندیشی را با اقشار مختلف مردمی و نخبگانی کشور برگزار کرده است.

این اولین گفتگوی رو در رو و بدون واسطه روسای یکی از قوای سه گانه با دانشجویان پس از بروز اغتشاشات در کشور است.

دیدار با اقشار مختلف مردمی، دیدار با قضات و کارکنان دادگستری استان خراسان جنوبی، دیدار با صنعتگران، کارافرینان و شرکت‌های دانش بنیان، حضور در شورای اداری و بررسی مشکلات قضایی استان و تصویب مصوبات برای رفع مشکلات دستگاه قضایی از مهمترین برنامه‌های سفر رئیس قوه قضاییه به استان خراسان جنوبی است.

همچنین در جریان این سفر، ۱۹ نفر از مسئولان شورای عای قوه قضاییه به تعدادی از شهرستان‌های استان خراسان جنوبی سفر می‌کنند تا ضمن دیدار مستقیم و بدون واسطه با مردم، از نزدیک با مشکلات آن‌ها آشنا شوند و برای برطرف کردن مسائل قضایی و سایر مشکلات آن‌ها در حد مقدورات، اقدامات مقتضی را ترتیب دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال گذشته تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئت عالی قضایی به استان‌های ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسان‌رضوی، سیستان‌وبلوچستان، قم و یزد سفر کرده است.

البته ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفر‌های رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضایی انجام می‌شود، سفر‌های استانی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده است؛ استان‌های البرز، اصفهان، هرمزگان و بوشهر استان‌هایی بودند که رئیس قوه قضاییه طی مدت اخیر بدون انجام تشریفات به آن مناطق سفر کرده است.

نقطه اشتراک تمام سفر‌های استانی رئیس عدلیه در دوره جدید – اعم از سفر‌های رسمی همراه با هیئت عالی قضایی و سفر‌های غیررسمی و بدون تشریفات- انجام ملاقات‌ها و دیدار‌های مستقیم و بلاواسطه با متن مردم در سراسر ایران اسلامی و رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی آن‌ها و همچنین اتخاذ رویکرد مسئله‌محور و تخصص‌گرایانه در قبال چالش‌ها و آسیب‌های موجود است که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیت‌های دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->